klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Pesta Pantun Bestari IPTA 2011: UM Johan!

Salam...

Malam semalam aku berpeluang ke Auditorium Perdana Angkasapuri untuk menyaksikan Pesta Pantun Bestari secara live.. Hehe.. Fisrt time tengok live broadcasting dijalankan. Dalam pesta kali ini, peringkat akhir adalah pertemuan di antara UM dengan UIAM. Yang jadi wakil tu member gua beb...Hehe.. Sebagai kawan, kemenangan diorang tu aku tumpang bangga sekali.. Hehe.. Tahniah kepada semua peserta yang bertanding.


Pengalaman kali pertama ke RTM, kali pertama tengok diorang buat live kat TV. Haha... Memang aku impikan semua neh.. Masa commercial break ada Abon dengan Aby Yus  buat lawak dengan pantun.. Haha.. Masa tengok TV lama gila iklan. Tengok live kejap je.. Haha... Tak puas tengok diorang buat lawak.

Sekali lagi Tahniah kepada pemenang. Piyan, Mastini, Jebat dan Arnee..

Junjung Warisan Bangsa.

4 Responses to Pesta Pantun Bestari IPTA 2011: UM Johan!

  1. hi. dulu, sy pernah tgk pesta pantun peringkat kebngsaan. masa time sekolah menengah. mmg best. seingat sy, time tu Datuk jins samsudin pon jadi juri ^^

  2. eQuRlz says:

    wah.. UM menang.. :) tahniah.. saya ex-UM dah..

  3. Haz says:

    Uia no 2...ok la tu..

  4. wah...piyan my schoolmate...tahniah

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...