klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Night bloggers

Salam and good evening...

Ceh cakap orang putih kau! Mata dah kuyu sebenarnya tapi entahlah ter'klik' ikon blogeroid makanya menaiplah aku disini.

Aku ada terbaca satu statement, kalau kita menulis kerana minat atau hobi cakap apa sekali pun tentu menjadi. Panjang berjela tak usah cakap, idea datang mencurah-cureah bak air paip hujan dalam bilik mandi. Kalau terpaksa atau dipaksa menulis, keluar air mata darah pun tak jadi kan?

Macam aku buat blog sebab ikut orang buat blog. Haha... Kan tak menjadi...

Life need passion to succes. (entah betul ke tidak BI aku)

Kasamsahamida. Aneohaseyo...
Assalamulaikum, Selamat Malam.

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...