klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Transformasi LRT.

Salam...

Tahukah anda (bagi yang belum tahu macam aku), LRT sekarang guna sistem tiket yang baru.. Diorang dah upgared kat semua stesen rasanya. Yang berulang-alik guna LRT pasti dah tahu akan perubahan ni. Yag jarang-jarang guna macam aku ni, serius aku rasa macam first time duk KL neh.. Tak tahu..

Nak balik kampung semalam nasib baik ada abang maintainance kat situ tolong tunjuk.. Haha.. Lawak pulak pikir.. Rupanya cara 'operate'nye lebih kurang sama macam guna kad dulu.. Cuma untuk single journey diorang tukar guna token..

Gambar daripada Rapid KL


Lepas tu ada la lagi kad-kad touch n go tu.. Rasanya pakai token ni lebih cepat dan senang kot.. Token guna konsep touch n go jugak. Waktu keluar je kita masukkan macam masuk duit dalam tabung.. Hehe.. Fast and easier. 

Gambar Rapid KL


Lepas ni tak jakun dah. Haha... Sebab jarang sangat keluar sekarang ni... Haha..

Sudi-sudi like kat page ni.. Klik SINI

In the end of semester 5.

Salam...

Minggu-minggu terakhir semester 5 sebelum final exam Januari nanti. Tidak seperti sebelum ini, kelam kabut sedikit dalam menyiapkan tugasan. hehe.. Sebab sendiri, sendiri tanggunglah.

Banjir dah surut ke belum erk kat kampung. Ingat nak balik kejap. Blog ni macam dah terbiar sangat dah ni. Nantilah bersihkan..

Haaa... Kalau kalian sudi, sila-sila la like PAGE INI, baru ke lama ke.. silakan.. Yang lama kongsi pengalaman, yang baru kutip pelajaran.. Aku pun baru lagi beb.. Tak tau hala tuju neh.. Hehe..

Ok. Sila-silalah yer.. kalau sudi.. Tak paksa.. Hehe.. Namanya page je gempak tuh.. Haha...

Musim dingin!

Salam...

Dah lama tak bukak blog neh. Sejujurnya tak tau nak update pasal apa dan keduanya sekarang ni dah memasuki minit-minit terakhir semester ini. Tinggal lagi beberapa minggu untuk sesi kuliah ditamatkan dan sesi perang psikologi iaitu peperiksaan. Aku meletakkan frasa fsikologi kerana mungkin ada yang tak tidur malam, stress dan sebagainya untuk menghadapi peperiksaan itu nanti. Mungkin jugak aku kot.. Hehehe..

Sewaktu entri ini ditulis, sahabat-sahabat sekaliam sedang bertungkus-lumus mengerah tenaga dan keringat menyiapkan tugasan yang diberikan pensyarah. Minggu-minggu terakhir ni juga banyak perbentangan dan tugasan juga mungkin dah sampai due date. Haha..

Haha.. sejujurnya lagi disini.. Aku masih lagi di awang-awangan.. Haha... Tapi dah start buat la.. Cuma kesungguhan itu bukan 100% seperti yang diharapkan. Kemalasan yang amat tinggi menguasai diri ini.. Hehe.. Namun begitu, sesungguhnya tugasan itu mesti disiapkan dalam masa terdekat ini. Maka dengan itu, bermulalah sesi melunaskan tanggungjawab sebagai pelajar....

----->> Tengok TV1, tadi membicarakan membicarakan tentang Harimau Muda yang menang pingat emas Sukan SEA. Tahniah buat semua atlet Malaysia yang menyumbang pingat buat negara.

---- setelah habis taip baru aku sedar, tajuk tak sama dengan isi.. out of topic... failed!!!

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...