klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Cuak giler tadi...

Salam...

Aku ingat apa la salah aku dengan blogspot tadi.. Tak boleh nak log in.. Haha... Macam-macam aku pikir.. Kena Hack ke.. ke aku ada langgar syarat blogspot.. Haha.. Tak tau apa masalah dia tadi.. Memang cuak giler... kang nanti tak pasal-pasal surat kena saman ke apa.. haha...

Aku try search guna Google boleh plak.. OK je.. tengok... Cuma masalh tak boleh nak log in.. Hmm.. Tak tau la  apa masalah dia... Tapi sekarang ni dah ok.. Harapnya lepas ni dah tak jadi lagi dah.. haha..

Mungkin masalahnya bila aku upgrade browser Chrome tu kot.. Entahlah..

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...