klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Nampak sangat nipunya...

Salam..

Ada orang nak ambik kesempatan rasanya.. Nasib baik aku ada baca entri dia... Tak lah excited sangat.. Tapi aku klik nak tahu sape dia.. Rupanya betul bukan seperti yang dinyatakan... Sape dia yang menipu tu.. hehe.. Biarlah dia... Kalau tak silap sangkaan aku, dia menyamar jadi Ben Ashaari.. Kalau tak silap jangkaan aku la.. Tak tau la kot-kot nama dia pun Ben kan.. Wallah wa'lam...



Yang pasti bukan aku sorang je.. Ni perkhabaran beritanya.. klik sini

4 Responses to Nampak sangat nipunya...

  1. ben betul kot.....hahaha....try klic link dia lah...kuar pe

  2. bukan.. jutawan klik apa ntah.. dua kali.. tp nama je lain2.. link sama... jangan tertipu.. hehe

  3. ramai juga yang suka menyamar

  4. tu la.. rasanya ramai gak yang terkena..

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...