klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Musim dingin!

Salam...

Dah lama tak bukak blog neh. Sejujurnya tak tau nak update pasal apa dan keduanya sekarang ni dah memasuki minit-minit terakhir semester ini. Tinggal lagi beberapa minggu untuk sesi kuliah ditamatkan dan sesi perang psikologi iaitu peperiksaan. Aku meletakkan frasa fsikologi kerana mungkin ada yang tak tidur malam, stress dan sebagainya untuk menghadapi peperiksaan itu nanti. Mungkin jugak aku kot.. Hehehe..

Sewaktu entri ini ditulis, sahabat-sahabat sekaliam sedang bertungkus-lumus mengerah tenaga dan keringat menyiapkan tugasan yang diberikan pensyarah. Minggu-minggu terakhir ni juga banyak perbentangan dan tugasan juga mungkin dah sampai due date. Haha..

Haha.. sejujurnya lagi disini.. Aku masih lagi di awang-awangan.. Haha... Tapi dah start buat la.. Cuma kesungguhan itu bukan 100% seperti yang diharapkan. Kemalasan yang amat tinggi menguasai diri ini.. Hehe.. Namun begitu, sesungguhnya tugasan itu mesti disiapkan dalam masa terdekat ini. Maka dengan itu, bermulalah sesi melunaskan tanggungjawab sebagai pelajar....

----->> Tengok TV1, tadi membicarakan membicarakan tentang Harimau Muda yang menang pingat emas Sukan SEA. Tahniah buat semua atlet Malaysia yang menyumbang pingat buat negara.

---- setelah habis taip baru aku sedar, tajuk tak sama dengan isi.. out of topic... failed!!!

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...