klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Google+

Salam Sejahtera 1Malaysia.

Rasanya semua dah tahu kan Muka Buku telah berubah wajah berkali-kali. Kali ni lagi pening dibuatnya. Bagi aku kali ni, dah tak ada privacy lagi. Semua orang boleh tahu apa kita buat, apa kita komen, sape kita add, dan banyak lagilah. Makin di'upgrade' makin haru jadinya.

Oleh itu... Haha.. Jom join Google+.. Hahaha.. Iklan bagi pihak Google.. Setakat ni, aku pun tak berapa reti guna benda ni.. Tapi fungsinya lebih kurang FB jelah rasanya.. Kurang arif di situ.. Mungkin ada yang lebih arif boleh terangkan.. Memandangkan masih baru, aku tak tahu mana nak letak butang Google+ kat blog neh.. Haha..

Kawan pun tak ramai lagi.. Haha.. Sape-sape yang ada tu, kalau sudi boleh la add beserta dengan pakej tunjuk ajar sekali.. Hehe.. Tak reti.. Serius.. Ambik masa nak selongkar.. Ada circle-cirle tak paham.. Haha..


3 Responses to Google+

  1. meme..facebook skang ni makin serabut ayam je..tetibe plak ade gruping2...haiyaaa...

  2. butang subscribe pling xleh blah~bhahahaha

  3. hahaha...~ fb sebenarnya nak lawan Google+

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...