klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Darjah 4 dah jadi kepala penyamun...!!

Salam..

Terbaca kat Metro. Mungkin ada yang dah baca, tak pe nak kongsi jugak. Ni cerita pasal budak darjah 4 yang mengetuai rakan-rakannya menyamun sebuah rumah. Bukan samun kecik-kecik, diorang samun barang-barang berharga termasuklah barang kemas bernilai ribuan ringgit..

Hmm.. Siap berkelah lagi dalam rumah yang diorang samun.. Budak-budak zaman sekarang neh... Makin berani ambik tindakan sendiri.

Kalau zaman aku kecik-kecik dulu, setakat ambik rambutan jiran tu, kira paling hebatlah waktu tu. Tak adalah sampai tahap nak samun rumah. Tak berani gua.. Tu pun betul-betul pastikan line clear.. Hehe.. Lepas tu baru mintak dengan tuan rumah.. Biasanya diorang bagi.. Tapi biasanya mintak dulu la baru ambik.. Lebih baik begitu kan??

Macam mana neh.. Salah siapa agaknya... Renung-renungkanlah...

Cerita panjang kat sini : Harian Metro

One Response to Darjah 4 dah jadi kepala penyamun...!!

  1. hoho...baru darjah 4 dh jd mcm tue..kalo form 4 jd ape ntah laa..

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...