klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Cuti di kampung

Salam…

Kredit Gambar : TravelPod


Akhirnya dapat juga aku merasai udara yang segar di kampung. Setelah sekian lama memendamkan hasrat untuk pulang, kerana kesibukan memanjang semester ni.. Haha.. Kalah orang bekerja ayat aku..

Bukan apa, aku takut nanti lambat pulak baliknya… Maklumlah, projek kat sini bukannya menentu masanya.. Luar daripada semester pun ada.. Kena rebut segala peluang yang ada di depan mata selagi termampukan.. KPI tu…

Sedar tak sedar dah dua tahun aku kat sini.. Tinggal setahun je lagi.. Kemana aku akan mengarahkan diri aku selepas setahun ni.. Aku pun tak tahu lagi.. Bukan tak fikir.. Tapi tak tahu macam mana nak fikir.. Tempuh yang dah kat depan mata dulu.. Yang selepasnya tu kemudiankan…

Mode nak exam dah.... Haha.. Hati je tak fokus lagi.. Macam mana tuh...


**** Cuti sekejap best.. Cuti lama bosan.. Tak de member kat kampung.. Semua dah berhijrah katanya...

**** Good Luck kepada semua yang menghadapi exam semester ni...

4 Responses to Cuti di kampung

  1. ~fais~ says:

    awal mu balik... :)
    jeles aku..
    habis perekso bile?
    jupo kg ea.. :))

  2. aku balik study week.. hehe.. exam start 28 ni.. abis 12 mei.. hehe

  3. hehehe...kg sy 12 minit da sampai...x cuti pun leh balik....lalalalala...

  4. owh... kg saya lak 9 jam pjalanan dgn train.. hehe.. naik kreta 4 jam.. huhu

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...