klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Cun: Best ahh...

Salam..

Hari ni, bersama dengan teman-teman seangkatan, aku first time main bowling.. Hahaha.. Memang kayu habis.. Takpelah first time.. Hehe.. Enjoy habis... Lepas makan, diajak pulak tengok wayang.. Hajat di hati dah nak balik dah.. Tapi cancel, asal nak tengok Merong Mahawangsa, tapi ramai orang beli lah tiket CUN...

Berbaloi.... Kelakar sepanjang cerita.. tapi ada gak scene touching2.. Haha.. Mereka yang berkeluarga, sedang dilamun asmara leh la tengok citer neh.. Hehehe.. Sesuai untuk semua... Memang menarik.. Filem ni mula ditayangkan pada 31 Mac yang lalu... Sape-sape yang belum menonton filem ni.. Cepat-cepatlah pegi pawagal ye.. Tak rugi...



Sebenarnya ada salah satu lagu dalam filem tu yang nak aku kongsi.. Tapi tak tau tajuk apa.. Bukan OST.. Lagu ni masa part diorang tengah hangat dilamun cinta.. Atan dan Luna Latisya.. Entahlah.. Sape tahu tolong bagi tau erk nanti.. Tinggalkan kat ruangan komen..

Aku tinggalkan dengan lagu OST Cun neh.. Memang CUN......

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...