klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Baru aku tahu...

Salam..


Almaklumlah, aku baru first time join segmen Ben Ashaari kat sini.. Duk tertanya-tanya, orang duk komen dalam blog aku kumpulan-kumpulan.. Aku tak tau apa-apa agi.. Hehe.. Walhal dari semalam agi kot ada, ataupun dah lama.. Jadi aku memulakan pencarian.. Haha.. Maka berjumpalah aku senarai blog-blog yang tersenarai dalam segemen tu.. 

Link blog aku berada dalam kumpulan 7 kat sini.. Hehe.. Lepas ni aku nak gi jelajah satu demi satu kalau sempat.. Baru tahu masuk senarai kan.. hehe..





5 Responses to Baru aku tahu...

  1. deeya says:

    thank singgah blog deeya :P gegar blog lagi yok :P

  2. Jebon says:

    Datang gegar dari Kumpulan 7 :D

  3. nurulfzz says:

    haha,sy pon pelik kenapa ade org komen salam gegar2 nie.pastu baru tau.hehe

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...