klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Peluang : Nak ke tak nak???

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...


Berat jugak nak buat keputusan ni.. Nak ke tak nak.. Peluang dah ada depan mata.. Tunggu pengesahan je.. Mak dan ayah pun dah bagi green light cuma aku je tak tergamak nak putuskan.. Semua tu pakai duit.. Pergi mesti pakai banyak duit.. Mampukah aku..??? Walaupun semua dah ditanggung, takkan la aku ni tak ada nafsu nak beli benda-benda.. Paling tidak pun beli cenderamata ke apa ke untuk adik-adik dan saudara mara terdekat tu.. Huhuhu.. 

Pening gak bila pikirkan benda ni.. hehe... Bukan masalah besar pun sebenarnya.. Keputusan di tangan aku..Member pun suruhh pergi meramaikan katanya.. Baru best..! Yang tak bestnya aku sentiasa fikir ke hadapan.. Masa tu macam mana kewangan keluarga aku.. Aku sebenarnya tak kisah pergi atau tak.. Kalau bukan rezeki aku pergi untuk ke sana.. Mungkin lain kali.. Redha dengan Qada dan Qadar.. 


Satu je jalan sekarang ni Istikharah.. Mintak petunjuk dari-Nya.. Moga dipermudahkan jalnnya.. Amin..

One Response to Peluang : Nak ke tak nak???

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...