klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Nak tukar tak ada yang sesuai...

Salam 1 Malaysia dan Dunia..

Niat di hati nak tukar templete baru, tapi cari punya cari tak ada yang sesuai dan tak berkenan. Hmm.. Rasa macam dah lama dah guna. Nak tukar angin baru.. Nak buat sendiri tak reti.. Terpaksalah cari yang dah ada kat tenet neh.. huhu...

Tak lupa jugak TAHNIAH kepada pasukan bola sepak kebangsaan Malaysia kerana memenangi perlawanan persahabatan menentang Hong Kong malam tadi. Terbukti kita tidak hangat-hangat tahi ayam, tapi kita benar-benar mampu melakukannya. Malaysia memang Boleh!


Kredit gambar : Galeri Utusan Malaysia

2 Responses to Nak tukar tak ada yang sesuai...

  1. pelan2 cari...kalau nak best guna la Artisteer...software untuk buat template...kalau tak rajin download je...

  2. owh.. thanks 4 the info..

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...