klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Pencarian Ilham

Salam semua..

Hahaha.. Tak sabar rasanya nak balik kampung. Memandangkan cuti yang diberikan kepada aku adalah sebanyak 2 minggu, aku tambah sendiri je seminggu. Baguskan!! hehe. Maka bermulalah misi mencari nota-nota yang taertinggal dan ada yang tak pernah ada. haha. Aku sebenarnya bukan aku salin nota tu, cuma bila aku tilik-tilik balik, tulisan tu dah mengalahkan transkripsi ubat yang doktor bagi. Memang tak faham. hahaha.. Almaklumlah banyak faktor yang mempengaruhi.

Sebenarnya hari ni konon-kononya nak la tulis cerpen. Saje gatal-gatal sementara free lagi masa ni. Padahal nota banyak lagi nak kena cari. Puas aku berfikir nak cari ilham. Ke sana ke mari, hulu hilir, belajang depan, aku renung aku tenung. Last-last aku baring dan.......  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... haha... serius!!.. Ni baru bangkit.. hahaha... Tapi idea tu dah tak ada.. hehe..

Tengoklah, balik nanti mana tahu time nak tunggu train ke, naik train ke ada ilham datang. Aku kena sediakan pen dan kertas la jawabnya. Tapi nampak macam poyo la pulakkan. Aiseh.... haha.. Harap tak ada student lain masa aku balik nanti. hehe

Oklah.. aku pun nak sambung dunia Magika aku sendiri... Selamat Mengembara semua...

One Response to Pencarian Ilham

  1. go mawe! go! hehehe.. kot2 ade adek manis duduk sebelah ke,ada gak ilham,,hahah..gudluck!

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...