klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Tutti Frutti

Salam semua...

Kali ni pasal Aiskrim.. Haha.. Pasti korang dah biasa dengar aiskrim Baskin Robbin kan. Kalau tak silap dalam TV ada iklan ni sekarang. Haha.. Aku tak pernah cuba lagi.. Takut mahal.. Hehe.. Yang biasa aku makan aiskrim potong yang jual kat kedai runcit je... Haha..

Okeh, back to the point, sebenarnya di malam minggu ni jarang aku keluar dan malas nak keluar.. Duk melepak tengok TV citer makhluk asing.. Best woo citer tuh.. Hahaha.. Cerita sains fiksyen neh memang aku minat giler.. Eh.. Ok.. Member aku ajak keluar makan aiskrim kat Tutti Frutti kat Bangsar..

Emm.. Harganya mengikut timbangan. First time, beli aiskrim kena timbang. Yang aku tahu beli asam je timbang. Haha.. Berpatutanlah. Aku yang jakun ni, ambik semua perisa dan taruk nata de coco bagai. Sengal dah tahu kena timbangkan.. Mestilah berat semua tuh.. Hmm..

Ada keistimewaan Tutti Frutti neh.. Haaa.. 10% discount off for student every Monday to Friday. Dan ada lagi istimewa untuk para wanita diskaun diberi sebanyak 15% diskaun. Tak silap aku, kata member tu aku hari Selasa diskaun untuk wanita..

Ok.. Nak tahu lanjut rajin-rajin lah klik sini. Kalau yang dekat area Bangsar tu boleh la pergi kalau nak cuba yer.. Haha.. Terima asih kepada member aku yang bawak dan belanja makan aiskrim tu.. Hehe..


2 Responses to Tutti Frutti

  1. Penyu says:

    tak pernah makan eskim mahal camni. hoho

  2. Mawe says:

    jarang2 skali bleh la.. hehe

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...