klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Jawapan aku : Segmen TERJAH adewkyuyueaffens

Salam semua...

Haha... Hari ni baru aku boleh menulis dengan jayanya. Inipun sepantas yang mungkin sesi terjah menerjah.. Ni owner contest ni.. Klik sini.. Tapi yang tag aku ni member seperjuagan aku di medan perang Mr. Edi. hehe klik sini lak yer.. Syarat dia.. korang kena follow molo blog adewkyuyue tu.. hehe pastu kopi  copy banner bawah ni.. haha


Haha.. syarat satu dan dua dah aku penuhi... Hehe.. Selepas itu, jawab soalan-soalan berikut: 




Tentang aku. 

Rasanya dah banyak aku cerita pasal aku. hehe..  Tapi sikit je la erk aku citer.. Asal kampung aku Qlate. Nama sebenar aku Mazwan yang dipanggil Mawe kat sini. Tak tahu kenapa.. Nak tahu lebih lanjut klik sini. Terperinci kat situ.. Hehe..

Social Network Aku

Nak cakap ada semua tu tak adalah. Aku pun ikut jugak perkembangan zaman ni.. hehe.. Orang ada tu, aku buat tu, orang ada ni, aku buat ni.. Tapi ada gak yang orang ada aku tak ada.. Semuanya kenalah buat yang elok-elokkan..Takkan nak memusnahkan diri sendiri gak kan. Okeh mengikut senarai di bawah ni, laman sosial yang aku ada..


Kenangan Pahit/Manis

Sepanjang kehidupan aku selama 20 tahun lebih ni, banyak sangat dah pahit manis yang aku lalui.. Yang aku rasa paling manis rasanya masa aku form 6 dan tinggal kat hostel..
Yang pahit lak.. Tak hingat.. hehe.. nanti aku ingat aku bagi tau,.. haha..
Ok tak..

Dah berapa lama aku blogging

Dah lama sebenarnya aku buat ni, malu je nak publish... Haha.. Budak bari belajar kan..
Sekarang ni pun aku malu agi. Yelah, nak dibandingkan dengan otai-otai bloger.. Huhu.. Siapalah aku..

Pengalaman blogging

Aku suka kalau....
Dapat duit dari Nuffnang.. Tapi tak dapat lagi.. hehe
Eh,. lari soalan.. Pengalaman aku, aku gembira kalau orang suka apa yang aku tulis..
Pastu tinggalkan komen.. Dan ada yang follow..
Terima kasih..

Aku nak suh orang lain lak buat ni..


Haha.. jawab-jawab..

One Response to Jawapan aku : Segmen TERJAH adewkyuyueaffens

  1. mimi sya says:

    weyh..ak xblh nk copy banner tu

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...