klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Gua kena tag lagi... hehe

Salam..

Gua kena tag lagi.. Hehe... Member gua Eddi tag gua.. Asalnya dari Princes Momoy.. Apa pun gua ucap tq banyak kat lu bro.. Gua buat sebaik mungkin... Pesal tulis macam mat rempit je neh.. haha.. Amaran kerajaan Malaysia: Jauhi Rempit, Rempit Membawa padah. Pesanan khidwat komuniti ini dibawakan oleh Kisah Mawe.. Haha..

Ok la.. berbalik kepada topik.. Oleh kerana ianya dalam bahasa antarabangsa, aku cuba pahamkan neh.. Hehe.. Cuba erkk. salah jangan marah.. Tegur senyap-senyap.. Hehe.. Cover malu..

Starting time ; 1130pm
Name ; Mazwan/Mawe/Wan/Matwan dll..
Brother(S) ; Adik laki kan?? 1 je..
Eye Colour ; Tak perasan warna apa.. Hitam kot
Shoe Size : 7 (aku pergi tengok kasut nak tulis neh) hehe
Hair ; Terpacak yang tak berapa terpacak stail setakat neh..
Piercings ; no no no..
What are you wearing right now ; Privacy neh.. hehe.. selalunya malam aku pakai seluar track..
Where do you live ; Now KL, Hometown: Qlate
Favourite number ; Tentulah 1.. haha
Favourite drink ; Milo ngan Horlick serta teh ais dan limau ais
Favourite Breakfast ; Makanan mak aku masak.. haha

Have You Ever ;

Broken a bone ; Tak pernah, tapi pernah kena langgar motor
Been in a police car ; Never.. hehe.. kena tahan ada ar..
Fallen for a friend ; Pernah la jugak.. hehe
Fallen for a guy/girl in a short period of time ; Pernah la jugak.. Mata gatal kan?? Ada ke??
Swam in the ocean ; Aku tak pernah berenang pun.. Bapak aku tak bagi.. Berendam dalam besen je.. haha
Fallen asleep in school ; Banyak kali time sekolah dulu.. haha.. buruk kan??
Broken someone's heart ; Entah.. Mungkin tanpa sedar atau tak.. Sorry.. hehe
Cried when someone died ; Sedih tapi tak baik menangiskan??
Sat by the phone all night waiting for someone to call ; Yes. 
Save e-mails ; Kerja-kerja penting je..
Been cheated on ; Kadang-kadang.. tapi taklah selalu.. sama je kan??

What ;

Your room like ; Ok je.. Suka..
What is right beside you ; Dinding
What is the last thing you ate ; Nasi Goreng kampung je.. Kt Slow Rock yang baru bukak..

Who ;

Who did you last yell at ;Entahla..
Who was the last person you dance with ; Aku pernah tengok mari menari je..
Who last made you smile ; Masa....

Final Question ;

What are you listening to right now ; Hot Fam Online.. tak caya klik neh
What did you do todayyy ; Kelas+Pegi bookfair+Balik kelas balik+ balik bilik+ tido+Makan+ Jangan lupa solat.. hehe
Are you the oldest ; Muda lagi dalam kalangan yang tua
Indoors or outdoors ; Dua-dua layan.. Sukan ke apa??

Todayy You Did ;

Talk to someone you like ; Rasanya la
Kiss anyone ; Tak bloeh haram.. Belum kahwin kan??
Sing ; Tadi baru je melalak
Talk to an ex ; No
Miss Someone ; Ada la sikit-skit kat kawan-kawan sekolah rendah.. hehe
Eat ; Nasi kerabu, + Ikan singgang + Budu.. haha
Last Person Whooo ;

You talked to on the phone ; Member aku
Made you cry ; Ntah tak hingat.. haha
You went to the mall with ; Biasa ngan geng aku.. Kadang-kadang member sekolah lama aku..
Who cheered you up ; Geng-geng gua la beb

Have You ;

Been to Mexico ; Tengok Rosalinda ada ar..
Been to USA ; Ni pun tak pernah.. belum ada rezeki lagi la bai..
Randommm ;

Have a crush on someone ; -
What Book are you reading right now ; Komik:Ikhtiar hidup di hutan belantara ihsan En. Muba
Best feeling in the world ;Makan free.. Hari-hari pun tak pe... hehe
Future kids name ; Lebih kurang sound dengan nama aku kalau laki, dan sound isteri aku kalau pompuan ok tak??
Do you sleep with a stuffed animal ; Bantal kecik je.. Bukan bentuk haiwan.. biasa-biasa je..
What under your bed ; Lantai.. hehe
Favourite sport(s) ; Futsal pun layan.. Badminton la..
Favourite place ; Pantai.. Tempat Air terjun dan sungai
Who do you really hate ; Dog
Do you have a job ; Belajar lagi lah
What time is it now ; 1217am aku amik masa nak paham soalan dalam BI neh.. hehe

Ok.. Gua nak tag geng-geng hangat dan ngetop.. haha.. yang tak kena tu bukan dilupakan.. Mata aku ni dah nak tertutup dah.. Aku dah langgar azam aku kejap neh.. hehe.. Sorry... Lain kali kalau ada lagi aku tag erk.. hehe

Cikgu Abbam, Cik saloma, Cik Tiney  Cik  Anisa Hang Tuah, Firdaus Sila jawab soalan maut neh.. haha.. Sorry la yang lain.. Aku dah mengantuk sangat neh.. huhu.. nanti lain kali lak erk.. hehe

7 Responses to Gua kena tag lagi... hehe

  1. hehe.. x lah glemer sangat.. member pggil cam tu.. ada gak org pgil full name

  2. edi_fm32 says:

    thnks we..best feeling in the world...mkn free..ak nk join gk ar..leh x?hehe

  3. fiz_zie says:

    wan pun blh pnggil rupanya..trlupa budu...hu3... tp dlm nasi kerabu pun ada budu jgk..he3..bereh wan, aku pun suka milo n horlicks..he3..

  4. die... bereh.,.
    jie.. hehe

  5. ingat g x mawe kisah time kem MC&SS ary 2...hehehehe

  6. haha... aku da buat post da pasal tu..

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...