klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Tukar selera...

Salam semua...

Buat yang dah biasa mesti tahukan... Tak tahu?? Tengok sebelah kanan bahagian paling atas. hehe.. Terima kasih kepada Cikgu Abbam kerana banyak membantu. Bukan apa saje nak tukar selera. Otai-otai, akak-akak, abang-abang, rakan-rakan yang dah lama pakai benda ni minta tunjuk ajar erk.. hehe..

Tak ada benda nak citer sebenarnya. Tapi gembira sebab seksaan dah habis.. Seksaan??!! Tak adalah.. Aku baru habis exam hari ni... Jadi esok boleh balik kampung.. Maka tiada la update  selama tiga minggu selepas ini... huhu.. Rindu dengan dunia ni lepas ni.. Baru nak berjinak-jinak..



Pasti hidup aku tak keruan lepas ni.. Tak ada internet.. hehehe.. Tapi terima kasih kepada Perpustakaan Desa kampung aku yang menyediakan perkhidmatan internet percuma.. hehe.. Janji ada jugakkan.. Perkembangan terkini, budak-budak sekolah rendah pun dah ada Facebook.. Fullamak... Dah maju orang kampung akukan?? Walaupun pustaka ni bukak waktu pagi je, tapi orang kampung tak melepaskan peluang untuk gunakan teknologi yang selalu diiklankan dalam TV tu. Jalur Lebar.. Segalanya lebih mudah.. Lebih kuranglah tag line dia.. hehe


Oklah, nantikan sambungan cerpen ni lepas ni.. hehe..
Salam

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...