klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Giler Gempak..

Salam semua...


Aku pasti semua rakan-rakan bloger meng'hapdet' blog masing-masing dengan pengenalan kereta-kereta baru keluaran proton. Ya serius!.. Tak caya tengok blog member aku ni. Tulis entri pasal kereta proton baru ni.. Nak tengok klik ni.. Aku rasa minyak naik pun tenggelam dengan kereta-kereta ni.



Tapi memang kelaslah kereta-kereta baru ni. Kereta-kereta ni merupakan jenama yang di upgrade menjadi jenama baru yang dinamakan sempena lima pahlawan Melayu. Tuah, Jebat, Lekir, Lekiu, dan Kasturi. Hebat! Sekali tengok macam kereta buatan luar negara. Tak caya tengok gambar dalam blog member aku atau korang boleh search kat mana-mana blog yang tulis entri pasal ni.

Nantilah, kalau ada peluang aku nak tengok kereta ni live depan mata. Baru best! Oklah aku cau dulu.. Kereta ni akan berada di pasaran tak lama lagi dan dijangka akan mendapat sambutan yang hangat daripada pembeli. Aku pun minat gak. Tapi apakan daya, tiada kesempatan lagi. hehe..

Bye.. 

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...