klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Cancel.....


Asalnya aku nak review pasal tarikh 10.10.10 malam ni. Tapi hajat tu terpaksa aku cancel dek kerja bertimbun yang nak kena buat dan presentation esok. Hmm.. Kalau tak leh citer panjang pasal SMS kahwin arini. Gambar dia kahwin pun aku tak sempat nak cari. Nampak macam gempak je, tapi aku tak pergi tengok sejarah dia kahwin. Masa aku jumpa member aku kat warung tadi ada disiarkan secara langsung majlis resepsi ke apa entah... tak reti sangat aku pasal benda ni.. Apa pun tahniah dan semoga kekal sehingga ke akhir hayat. Amin..

Ha.. ni satu lagi.. bisnes gak ni.. aku baru jadi chef la kononnya. Buat ice blended je... Kira ok la tester kan. Nak nampak gempak tu tunggu la yang sebenar nanti.. Gerenti (hehe) kalah mana-mana restoren nanti aku hias... haha.. Bukan apa, hujung minggu ni (rabu dan khamis) group aku kena berniaga, alah asas pembudayaan keusahawanan. Tujuannya nak galakkan student-student cebur bidang berniaga ni.. Kalau ada otak bisnes boleh jalan jugak la.. Kalau tak ada buat-buat ada jelah..

Banyak la jugak menu yang kitaorang sediakan. Nak tahu, ha.. Silalah pergi dan cuba.. Bak kata orang, rupa tu belum mencerminkan rasa. Tapi demi penjaminan kualiti MQA, aku nak pastikan rupa dan rasa yang terbaik. (lagak macam chef terkenal je cakap) InsyaAllah... hehe

Buat member-member satu kampus ngan gua, jangan lupa sokong gerai aku ngan member-member kat gerai n0. 50. Ok.. Gambar-gambar produk tu sila rujuk laman promosi kami ye kat sini. Ni gambar promosi




Ok la... Nite semua..






2 Responses to Cancel.....

  1. C says:

    klau bleh nk pi gk..but xley..tgk je la...hmmm...
    =)

  2. mfadhlan says:

    Bagus...saye dulu pn berniaga ni jgk masa study...untung la 2-3 ratus sorg sb buat dgn geng2 ramai...

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...