klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Serius tengah bosan !!

Salam..

Tiga hari cuti termasuk semalam.. Tinggal sehari je lagi nak habiskan cuti hujung minggu neh.. Member semua balik kampung.. Tinggal yang jauh-jauh je.. Aku ni kira jauh la jugak kan.. Haha.. Baru je balik KL dah nak balik kampung.. Tak pasal-pasal kena lecture free pulak nanti.. Hehe..

Sekarang pulak musim hujan.. Nak beriadah tak boleh.. Nak jalan-jalan, keseorangan, tak ada kerja la pulak.. Haha.. Serius tak kan keluar sorang.. BAHAYA ! Macam-macam boleh jadi sekarang neh.. Lebih baik berhati-hati dan ambil langkah berjaga-jaga..

Minggu ni, memang hujung minggu yang sangat bosan.. Geng main futsal semua balik, ditambah pulak dengan keadaan cuaca yang tidak begitu mengizinkan.. Entah berapa kali dah aku ulang ayat neh.. Haha..

Layan lagu dalam Youtube dah, FB dah muak dah, Tweet-tweet, takkan nak ulang twitt sama kot.. Haha.. Game dah lama aku habiskan challenge dia... Haha.. Serius!!! Aku memang tengah bosan!

4 Responses to Serius tengah bosan !!

  1. emy|farid says:

    blajar la memasak, haha

  2. Mawe says:

    haha.. lulus masak megi je bro...

  3. umm...pe kata cube try zikir2 ker.insyaallah hilng bosan

    pesn kt dri sndri jgk ni..hehe

  4. Mawe says:

    insyaallah.. akan cuba sdya yg termampu

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...