klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Nak beli top up banyak-banyak!!

Salam...

Hmm.. Aku nak gi beli prepaid banyak-banyak.. Haha.. Lepas ni mungkin dah kena bajet beli top up.. Kadar purata aku beli top up pun tak lah kerap sangat. Tapi harga lepas ni tuh.. Itu yang tak tahan tuh.. 6 % cukai akan dikenakan lepas ni... Oh tidak!!

Harga RM5 akan jadi RM5.30, RM10 akan jadi RM10.60. Begitulah berikutnya.. Mungkin lepas ni telco tidak seaktif hari ini dan laman sosial akan menjadi sehangat goreng pisang..

Haha.. jom ramai-ramai kita aktifkan laman sosial untuk berhubung ke arah mengeratkan silaturrahim.. hehe..

Guna YM, Skype atau seumpamanya untuk video call atau voice call, FB dan seumpanya untuk berchatting..

:--->>> Top Up VS Minyak Motor

Lanjutkan pembacaan di sini : Utusan Malaysia

One Response to Nak beli top up banyak-banyak!!

  1. beli lalu la boh..kn kne cukai payoh lop..haha

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...