klik2

Popular Posts

Tweet-tweet

Followers

Arkib

Chit Chat

Bangun pagi dengar cerita dongeng...

Salam...

Pagi hari ni aku tulis entri.. haha.. Buku nak exam kejap lagilah aku sentuh.. haha.. Hari bangun awal, tolong penyelia aku.. Jadi terawal bangun hari ni.. 

Dalam perjalanan, dalam radio topik diorang hari ni cerita dongeng.. Balik bilik nak dengar online tak dapat.. ciss.. Tak leh dengar agi.. huhu.. Mesti korang semua pernah dengar cerita dongengkan.. Paling tidak pun masa kecik-kecik.. Cikgu aku pun citer bila time free masa tadika dulu.. Best gak... Ada yang berbentuk pengajaran.. Ada yang hanya hiburan.. Alah kanak-kanak, cerita sukalahkan...

Dalam radio tu topik dia cerita dongeng yang memberikan kesan kepada seseorang... Best jugak dengarkan.. Tapi apakan daya... Hasrat tak tercapai lagi neh, buffering lama giler...

Link Xchange

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...